از قلعه تاریخی محمد در نیمروز نظارت به عمل آمد!

wares_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۲:۲۹
…

مفتی حبیب‌الله الهام رئیس اطلاعات و فرهنگ نیمروز با همراهی مولوی عبدالخالق حکیم‌الله رئیس آبیاری و مالداری و انجینر شیر احمد مدیر کادستر ریاست زراعت به هدف جلوگیری از زمین‌های غصب شده آبدات تاریخی شهر زرنج از قلعه تاریخی محمد نظارت به عمل آورد.

رئیس اطلاعات و فرهنگ نیمروز نگهداری آبدات تاریخی را وظیفه‌ی همه دانسته، می‌افزاید: امارت اسلامی در نگهداری آبدات تاریخی تلاش می‌کند. به گفته‌ی آقای الهام تلاش می‌کنند تا اسناد مرتبط به قلعه تاریخی محمد جمع‌آوری نموده و خانه‌های که در اطراف قلعه تاریخی محمد اعمار شده‌است، تخریب نمایند.

این نظارت در حالی صورت گرفته‌است که فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله پیرامون حفظ آبدات تاریخی و جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی صادر شده بود و بخاطر عملی نمودن فرمان، از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ نیمروز تلاش‌های زیادی صورت گرفته‌است.

۱۴۴۵/۸/۸ هـ ق
۱۴۰۲/۱۱/۲۸ هـ ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۴۱
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷) به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری مشاعره عنعنوی بهاری(لغمان سرسبز)

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به هماهنگی ریاست ترنم و ترانه‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ مشاعره عنعنوی بهاری لغمان سرسبز را در کنار دریای خروشان الینگار شهر مهترلام راه‌اندازی کرد که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال این ولایت راه‌اندازی کردند که هدف از برگزاری این نشست، ترویج ارزش‌های اسلامی و ملی در جامعه،. . .

BACK TO NEWS