از آبدات تاریخی و جاذبه‌های طبیعی ولسوالی چشت شریف بازدید گردید

panah_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۴ - ۱۲:۴۱
..

تیم گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات به ادامه سفر به ولسوالی‌های شرق هرات از آبدات تاریخی ولسوالی چشت شریف دیدن نمودند.
مولوی رحمت الله محمدی آمر گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات می‌گوید؛ از طریق این تور اکثریت آبدات تاریخی پربار ولسوالی چشت شریف بازدید صورت گرفت. وی می‌گوید که راه‌اندازی این تور گردشگری در کنار معرفی داشته‌های فرهنگی هرات سبب رونق صنعت گردشگری نیز می‌شود.
در همین حال گردشگران در این تور گردشگری می‌گویند این گونه تورهای گردشگری برای معرفی آبدات تاریخی برای نسل جوان مفید تمام می‌شود. آنان می‌افزایند با تأمین امنیت گردشگران داخلی و خارجی می‌توانند بدون نگرانی از جاذبه مختلف تاریخی، فرهنگی دیدن نمایند.
قابل یادآوری‌ست که این تور گردشگری به حمایت مالی دفتر تیکا با حضور آمران در ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات، چهره های فرهنگی، هنرمندان و آمران گردشگری ولایات حوزه غرب کشور  به مناسبت هفته گردشگری شکل گرفت.

۱۴۴۶/۴/۲ ه‍ ق
۱۴۰۳/۷/۱۴ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار اصلاحی و فکری در الینگار

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار اصلاحی و فکری را با هدف جلوگیری از رسوم ناپسند و شناخت افکار باطل به حدود ۲۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۴۵
Background image

سیمینار علمی درباره رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی در سمنگان برگزار شد

رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، طی سفرش در سمنگان، سیمینار علمی تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی» را با حضور بیش از ۲۰۰ تن از جوانان در این ولایت برگزار کرد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۴۲
Background image

برگزاری سیمینار علمی دربارهٔ(ارزش و اهمیت زمان) در شهر زرنج

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز سیمینار علمی را دربارهٔ(ارزش و اهمیت زمان) به شماری زیادی از جوانان در تالار کتاب‌خانه عامه راه‌اندازی کرد.
مفتی حبیب الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS