برگزاری نخستین سیمینار سه‌روزه ارتقای‌ظرفیت خدمات سیاحتی در هرات

wasim_admin
اثنين, يوليو 27 2026 4:04 مساء
..

انستیتوت توریزم و هوتل‌داری معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ برای نخستین‌بار، سیمینار سه‌روزه ارتقای‌ظرفیت و توانمندسازی خدمات سیاحتی را به مسوولان شرکت‌های سیاحتی، زیارتی، حج و عمره و شرکت‌های درمانی زون غرب، در هرات برگزار کرد.
مولوی محمدزمان ناصری آمر انستیتوت توریزم و هوتل‌داری وزارت اطلاعات و فرهنگ، هدف از برگزاری این سیمینار را ارتقای‌ظرفیت، آموزش‌های مسلکی و راهنمایی شرکت‌های سیاحتی عنوان نمود. وی می‌گوید که بسیاری از شرکت‌های سیاحتی کارمند متخصص ندارند و برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند کیفیت خدمات این بخش را بهبود بخشد. به گفته وی، در حال حاضر صنعت سیاحت کشور نسبت به سال‌های نخست حاکمیت امارت اسلامی، حدود ۸۰ درصد رشد داشته و این روند هم‌چنان رو به گسترش است.
از سوی دیگر، حاجی محمد فاریابی رییس اتحادیه شرکت‌های سیاحتی، درمانی و زیارتی ولایت هرات، برگزاری این سیمینار را گامی مؤثر در رشد فعالیت‌های سیاحتی در زون غرب دانست و خواستار تداوم برگزاری برنامه‌های آموزشی مشابه برای ارتقای توانمندی شرکت‌های سیاحتی شد.
در عین حال، رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بادغیس گفت که سهولت‌های لازم برای سیاحان در این ولایت فراهم شده و در سال‌های اخیر شمار قابل توجهی از سیاحان داخلی و خارجی از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بادغیس بازدید کرده‌اند.
در همین حال، شماری از مالکان شرکت‌های سیاحتی با استقبال از برگزاری این سیمینار، گفتند که صنعت سیاحت در هرات در حال رشد است و زمینه مناسبی برای توسعه بیشتر آن فراهم شده است. آنان از مسوولان می‌خواهند با حمایت بیشتر از شرکت‌های سیاحتی و ایجاد تسهیلات لازم، زمینه جذب شمار بیشتری از سیاحان خارجی را فراهم کند.

۱۴۴۸/۲/۱۱ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

ثلاثاء, يوليو 28 2026 8:44 مساء
Background image

انعقادالاجتماع التنسيقي في وزارة الإعلام والثقافة لتقييم سير تطبيق قانون الأمر بالمعروف والنهي عن المنكر

عُقد في وزارة الإعلام والثقافة اجتماعٌ تنسيقي برئاسة نائب الوزارة لشؤون السياحة والمالية والإدارة، المولوي قدرت الله جمال، وبحضور عدد من الرؤساء، بهدف تقييم سير تطبيق قانون الأمر. . .

ثلاثاء, يوليو 28 2026 8:19 مساء
Background image

رئيس الإعلام والثقافة الجديد في هرات يباشر مهامه رسميًا

رئيس رئاسة الإعلام والثقافة الجديد في ولاية هرات، المولوي عتيق الله عزيزي، باشر مهامه رسميًا، خلال مراسم رسمية حضرها رئيس السابق المولوي أحمد الله متقي، وعدد من رؤساء الأقسام، والصحفيين. . .

ثلاثاء, يوليو 28 2026 4:11 مساء
Background image

لجنة إصلاح اللوحات واللافتات الإعلانية تواصل جولاتها الرقابية في الدائرة الثامنة بمدينة كابل

واصلت لجنة إصلاح اللوحات واللافتات الإعلانية التابعة لوكالة شؤون النشر في وزارة الإعلام والثقافة جولاتها الرقابية الميدانية، حيث نفذت تقييماً ومتابعة للوحات واللافتات الإعلانية الواقعة. . .

BACK TO NEWS