به ده‌ها تن جوان زمینه آموزش فن‌بیان و سخنوری در پروان فراهم شده‌ است

panah_admin
Mon, Sep 09 2024 3:21 PM
پروان

  آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان برای ده‌ها تن از جوانان این ولایت زمینه آموزش ۴۵ روزه‌ی فن‌بیان و سخنوری فراهم گردید.
مولوی شمس الحق صدیقی رییس اطلاعات و فرهنگ پروان گفت: این برنامه‌ی آموزشی به منظور رشد و ارتقای‌ظرفیت جوانان راه‌اندازی شده است. وی افزود که فن‌بیان و سخنوری یکی از مهارت‌های است که انسان‌ها می‌توانند از طریق آن پیام خود را به مخاطبان شان برسانند که دانستن این مهارت برای جوانان به خاطر مبارزه‌ی با جنگ فکری نیاز مبرم و ضروری می‌باشد.
آقای صدیقی به جوانان اطمینان داد که ریاست اطلاعات و فرهنگ خانه‌ی مشترک همه بوده و تلاش می‌کند که از طریق آمریت جوانان به جوانان زمینه‌های فراگیری آموزش دانش و مهارت‌ها را فراهم سازد.
حمدالله دانش آمر امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ در رابطه به چگونگی اهمیت راه‌اندازی این برنامه صحبت کرده، گفت: داشتن فن‌بیان و سخنوری قدرت بیان و گفتار شخص را بیشتر ساخته و در رسانیدن پیام به مخاطب کمک موثری می‌کند.
شماری از جوانان از ریاست اطلاعات و فرهنگ جهت راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی ابرازسپاس کردند و خواستار راه‌اندازی برنامه‌های دیگر نیز شدند.

۱۴۴۶/۳/۶ ه‍ ق
۱۴۰۳/۶/۱۹ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

Sat, Oct 17 2026 2:19 PM
Background image

Ministry of Information and Culture Holds Youth Seminar in Samangan

The Ministry of Information and Culture’s Director of Youth Affairs held a seminar titled “The Role of Youth in Strengthening the Islamic System” for around 200 young people during an. . .

Sat, Oct 17 2026 1:09 PM
Background image

Public Awareness Meeting Held in Balkh on Decree No. 17 and Drug Prevention

The Balkh Provincial Department of Information and Culture, in cooperation with the Alborz Scientific and Cultural Organization, held a large public gathering in Mazar-i-Sharif to. . .

Sat, Oct 17 2026 11:10 AM
Background image

Bakhtar News Agency head Visits Temporary Camp for Returnees in Kabul

Mawlawi Ehsanullah Hassan, head of Bakhtar News Agency and head of the Refugee Public Awareness Committee, and Mawlawi Shamsullah Zubair, head of the Kabul Provincial Department of. . .

BACK TO NEWS