مسؤلان ریاست اطلاعات و فرهنگ با جوانان دیدار نمود!
روز گذشته مؤرخ(۱۴۴۵/۴/۱۴ هـ ق ) مسؤلان ریاست اطلاعات و فرهنگ بدخشان با نماینده گان اتحادیه جوانان در تالار ریاست اطلاعات و فرهنگ دیدار نمود.
در آغاز نماینده گان اتحادیه جوانان در مورد ایجاد زمینه کاری به جوانان، جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی جوانان و حل مشکلات جوانان طرح را ارایه نمودند.
سپس معزالدين احمدی رئیس اطلاعات و فرهنگ گفت: برای منسجم کردن جوانان تلاش می نماییم، مشکلات که جوانان را با مشکل مواجه نموده حل کنیم.
وی افزود: جوانان باید به مردم در بارهٔ حفظ آبدات تاریخی، مناظر طبیعی و اضرار مواد مخدر آگاهی دهند و به متحد بودن جوانان تأکید نمود. وی در جریان صحبت هایش ادامه داد که در کشور امنیت سرتاسری تأمین گردیده و به جوانان فرصت های خوبی فراهم شده است.
همچنان آقای احمدی افزود: جوانان ولسوالی ها می توانند که برنامه های آموزشی و آگاهی عامه با هماهنگی ادارات مربوطه راه اندازی نمایند وی از همکاری همه جانبه به جوانان اطمینان داد.
