نشست هماهنگی با شاعران و نویسندگان در ولایات پکتیا و لوگر برگزار شد

panah_admin
Mon, Jun 02 2025 9:34 AM
...

مولوی امان الله مستغفر رییس ترنم و ترانه وزارت اطلاعات و فرهنگ در جریان سفر رسمی‌اش به ولایات پکتیا و لوگر، جهت هماهنگی و تقویت تلاش‌های فرهنگی و ادبی با شاعران و نویسندگان این ولایات نشست‌های برگزار کرد.
دکتور رفیع الله صمیم رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر بیان داشت که لوگر خانه‌ی علم و ادب است. استعدادهایی در این ولایت وجود دارد که می‌توان در سطح کشور روی آن‌ها حساب کرد. در سه سال گذشته، لوگر در عرصه‌های شعر، ترنم و نویسندگی دست‌آوردها و پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته‌اند.
هم‌چنان مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار رییس اطلاعات و فرهنگ پکتیا، درمورد ارزش و اهمیت شاعر و شعر در جامعه اسلامی و افغانی صحبت کرد و گفت: شاعران پکتیا به اصول نظام اسلامی و جامعه وفادار هستند و از طریق اشعار و دیگر نوشته‌های ادبی‌شان به دین و فرهنگ خود به‌گونه‌یی واقعی خدمت می‌کنند.
مولوی امان الله مستغفر رییس ترنم و ترانه وزارت اطلاعات و فرهنگ به شاعران اطمینان داد که به تقویت و گسترش انجمن‌های ادبی، نویسنده و شاعر متعهد است.
آقای مستغفر از شاعران خواست که آنان باید در اشعار خود اصول اسلامی، فرهنگی و حفظ نظام را در نظر بگیرند، به‌شدت از تعصبات قومی، زبانی و سمتی پرهیز کنند، با زبان شعر جلو رسوم ناپسند را در جامعه بگیرند و آن فرهنگ‌های اصیل و فراموش‌شده‌یی را که نمایان‌گر هویت و مردانگی ما هستند، تقدیر کنند.
وی تأکید کرد که شاعران و نویسندگان باید به‌گونه‌ کامل از نظام اسلامی حاکم و ارزش‌های ملی دفاع نمایند.
مولوی مستغفر در رابطه با تنظیم مشاعره‌ها، رهنمودها و هدایات عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله‌تعالی و قانون تصویب‌شده تنظیم مشاعره‌ها را به‌تفصیل با اشتراک‌کنندگان نشست شریک ساخت و از شاعران خواست که مواد این قانون را در نظر داشته و همه موارد آن را عملی کنند.
نویسندگان، شاعران و ترانه‌خوانان ولایت‌های لوگر و پکتیا نیز از حمایت وزارت اطلاعات و فرهنگ ابراز خرسندی کردند و مشکلات‌شان را شریک ساختند که مسوولان از حل مشکلاتشان اطمینان دادند.

۱۴۴۶/۱۲/۵ هـ ق
 

تازه ترین اخبار

Wed, Oct 14 2026 3:22 PM
Background image

Ministry of Information and Culture Holds Seminar on Journalists’ Professional and Intellectual Development in Laghman

The Ministry of Information and Culture’s Deputy Ministry for Publications Affairs, in cooperation with the Laghman Provincial Department of Information and Culture, held a one-day. . .

Wed, Oct 14 2026 3:12 PM
Background image

Deputy Minister for Arts and Culture Meets with the Ambassador of Azerbaijan to Discuss Bilateral Cultural Cooperation

on Wednesday, 2 Jumada al-Awwal 1448 AH, Sheikh Abdul Rahman Tayebi, Deputy Minister for Arts and Culture at the Ministry of Information and Culture, met with Dr. Ilham Mammadov,. . .

Wed, Oct 14 2026 9:37 AM
Background image

Hundreds of Copies of Decree No. 17 Distributed in Panjshir

The Panjshir Directorate of Information and Culture has begun distributing printed copies of Decree No. 17 among residents of the provincial centre and Rukha District to raise awareness. . .

BACK TO NEWS