رییس اطلاعات و فرهنگ بامیان از کتاب‌خانه عامه این ولایت بازدید کرد

panah_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۳ - ۱۵:۷
..

مولوی صفی‌الله رائد رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان از کتاب‌خانه عامه این ولایت بازدید به عمل آورد و هدف از این بازدید را بررسی کمبودهای، حل مشکلات، تنظیم سالون کنفرانس و سالون مطالعه در کتاب‌خانه عامه بامیان عنوان نمود.
مولوی رائد گفت: تلاش داریم تا به زودترین فرصت به مشکلات و کمبودی‌های کتاب‌خانه عامه رسیدگی نموده و آن را از هر لحاظ غنی نماییم.
وی از جوانان و دانشجویان بامیان خواست تا با حضور گرم شان کتاب‌خانه عامه را زینت بخشیده و برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی تلاش نمایند.
عبدالوکیل ظاهری مدیر کتاب‌خانه عامه بامیان از اقدامات ریاست اطلاعات و فرهنگ بامیان جهت تکمیل کمبودی‌های این کتابخانه استقبال نموده، گفت: روزانه به تعداد ۱۵ تا ۲۰ تن برای مطالعه و اخذ کتاب به صورت امانت در این کتاب‌خانه مراجعه می‌کنند.
قابل یادآوری است که کتاب‌خانه عامه بامیان دارای ده هزار و هشت‌صد و چهل جلد کتاب در بخش‌های گوناگون تاریخی، ادبی، اجتماعی... یکی از غنی‌ترین کتاب‌خانه در سطح شهر بامیان می‌باشد.

۱۴۴۶/۳/۲۱ ه‍ ق
۱۴۰۳/۷/۳ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۳۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی پیرامون مزایای نظام اسلامی و خلقت انسان از دیدگاه دینی

ریاست اطلاعات و فرهنگ پنجشیر برنامه آموزشی یک‌روزه را تحت عنوان «مزایای نظام اسلامی و خلقت انسان از دیدگاه دین مبین اسلام» برای ده‌ها جوان این ولایت برگزار کرد.
مولوی نصرالله ملک‌زاده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۲۲
Background image

بازدید رییس اطلاعات و فرهنگ بامیان از شهر باستانی ضحاک این ولایت

قاری سید مصطفی صالح رییس اطلاعات و فرهنگ بامیان از وضعیت عمومی شهرضحاک که یکی از مشهورترین ساحات تاریخی بامیان می باشد بازدید و نظارت کرد.
قاری صالح اظهار داشت که ریاست اطلاعات و فرهنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۰:۵۵
Background image

استادان و محصلان پوهنتون کابل با رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت نورستان دیدار کردند

استادان و محصلان بخش باستان‌شناسی پوهنتون کابل به سرپرستی پوهاند عصمت الله عثمانی در جریان سیر علمی به ولایت نورستان با رییس اطلاعات و فرهنگ این ولایت دیدار نمودند.
پوهاند عصمت الله. . .

BACK TO NEWS