از آبدات تاریخی ولسوالی بلخ نظارت گردید

panah_admin
Tue, Jun 03 2025 3:23 PM
...

مولوی محمدالله ضرار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ در رأس یک هیأت از آبدات تاریخی ولسوالی بلخ مانند؛ زیارت میرروزه‌دار که متعلق به قرن چهارم هجری است، از مسجد نه‌گنبد، که نخستین مسجد مسلمانان در افغانستان به‌شمار می‌رود و از بنای تاریخی مزار بلند که به قرن سوم هجری بر می‌گردد، بازدید به عمل آمد.
آقای ضرار بیان داشت که الحمدلله ولایت بلخ با داشتن آثار تاریخی فراوان و مناطق باستانی، جایگاه ویژه‌یی در سطح کشور و جهان دارد. به همین دلیل، از کشورهای مختلف جهان سیاحان به این ولایت سفر می‌کنند. آثار تاریخی، بیان‌گر فرهنگ غنی تمدن اسلامی افغانستان و تاریخ کهن آن هستند.
آقای ضرار علاوه کرد که ریاست اطلاعات و فرهنگ با نهادهای فرهنگی، موسسات بین‌المللی و ادارات مربوطه امارت هماهنگی ایجاد کرده تا آثاری که نیاز به بازسازی دارند، ترمیم و مرمت شوند.
قابل یادآوری‌ست که ولسوالی بلخ در ولایت بلخ دارای هزاران سال تاریخ است و در این منطقه آبدات مهم تاریخی و مناطق باستانی‌یی وجود دارند که توجه سیاحان داخلی و خارجی را به خود جلب کرده‌اند.