سیمینار‌های آموزشی پنج روزه به خبرنگاران محلی در ولایات هلمند و زابل برگزار شد

panah_admin
Sun, Jun 01 2025 1:58 PM
...

کمیته مصوونیت خبرنگاران به همکاری ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایات هلمند و زابل سیمینار‌های آموزشی پنج روزه ارتقای‌ظرفیت به خبرنگاران محلی در ولایات هلمند و زابل برگزار کرد.
عصمت الله عمری مسوول ولایتی کمیته مصوونیت خبرنگاران افغان زابل بیان داشت که در این سیمینار پنج‌روزه، ده تن از خبرنگاران رسانه‌های صوتی و تصویری از مرکز قلات و ولسوالی شاه‌جوی اشتراک کرده‌اند. در جریان سیمینار، اشتراک‌کنندگان معلومات همه‌جانبه‌یی در مورد گزارش‌نویسی تحقیقی و ژورنالیزم سیار به دست خواهند آورد.
مولوی رحمت الله حماد رییس اطلاعات و فرهنگ زابل، این سیمینار را که به هدف ارتقای‌ظرفیت خبرنگاران محلی آغاز شده است، بااهمیت می‌داند و می‌افزاید که تلاش می‌کنند تا برای خبرنگاران سیمینارها و ورکشاپ‌های آموزشی بیشتری برگزار کنند.
هم‌چنان آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند درمورد سیمینار بیان کرد که سیمینار پنج‌روزه‌یی که برای خبرنگاران ولایت هلمند آغاز شده، بسیار مفید می‌باشد و تلاش داریم که برای خبرنگاران سیمینارهای بیشتری در راستای ارتقای‌ظرفیت برگزار کنیم تا کارهای آنان منظم‌تر و حرفه‌یی‌تر گردد.
خبرنگاران محلی ولایت‌های هلمند و زابل نیز از برگزاری این‌گونه سیمینارها ابرازخرسندی کردند و گفتند: در این سیمینار آموزشی، معلوماتی گنجانیده شده بود که پیش از این از آن آگاهی نداشتند. آنان افزودند که چنین سیمینارها برای ارتقای‌ظرفیت بسیار مهم‌اند و ابراز امیدواری کردند که ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ برای‌شان سیمینارهای آموزشی بیشتری فراهم سازند.

۱۴۴۶/۱۲/۴ هـ ق