از مرکز آموزشی ریاستِ اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی ده ها دانش آموز فارغ شدند

إمروز شنبه (۱۴۴۵/۲/۲۴ هـ ق) از مرکز آموزشی ریاستِ اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی ۴۰ تن از پروگرام های کمپیوتر فارغ شدند.
ملا حمیدالله نثار رئیس اطلاعات و فرهنگ این ولایت در این رابطه گفت: شاگردان مذکور به مدت ۶ ماه در مرکز آموزشی این ریاست به صورت رایگان آموزش دیدند و إمروز سند فراغت خویش را دریافت کردند.
آقای نثار می افزاید: به منظور ایجاد فرصت های خوب برای آموزش جوانان، او می خواهد چنین مراکز آموزشی رایگان را به ولسوالی های دور افتاده ولایت غزنی گسترش دهد.
به گفته مسؤلان این اداره از زمان پیروزی ا.ا.ا. تا ٱکنون نزدیک به ۱۵۰۰ دانش آموز به صورت رایگان از این مرکز آموزشی فارغ شده اند و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ دانش آموز در این مرکز مشغول به آموزش هستند.
قابل ذکر است که میان ملا حمیدالله نثار رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی و داکتر غنی زوی رئیس انستیتوت علوم صحی مسلم توافق نامهٔ به امضا رسید که جوانان تنگدست در این انستیتوت به گونهٔ رایگان تحصیل خواهد کرد.