معاون جدید تصدی مطابع آزادی، معرفی شد

farzad_moicgovaf
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۱:۴۶
معاون جدید تصدی مطابع آزادی، معرفی شد

پوهنیار سیده مژگان مصطفوی معین مالی، اداری و گرحندوی وزارت اطلاعات و فرهنگ٬ امروز معاون تصدی مطابع آزادی را به مسوولان و کارمندان این اداره معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در محفلی که به این مناسبت برگزار شد، نخست احمد ضیا انوری٬ رییس منابع بشری وزارت اطلاعات و فرهنگ، حکم رییس جمهور کشور را در رابطه به تقرری احمد فردین ضیایی٬ به حیث معاون مطابع آزادی، خواند. بعد پوهنیار مصطفوی٬ صحبت کرد و تقرر احمد فردین ضیایی را به حیث معاون مطابع آزادی تبریک گفت و از خدمات وی در پست قبلی اش به عنوان رییس افغانتور به قدردانی یاد کرد. پوهنیار مصطفوی، مقرری احمد فردین ضیایی را به عنوان یک جوان کارکن، به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که وی خدمات موثری در امور مربوط انجام دهد و همچنان تلاش کند که کتاب های مکتب های کشور نیز در مطابع آزادی به چاپ برسد.

به همین ترتیب، مامور احمدزی٬ نمایندۀ مردم بغلان در ولسی جرگه و ضیا الحق وزیرزی٬ رییس کمیسیون مردمی زون جنوب شرق، در صحبت های شان تقرر معاون جدید مطابع آزادی را تبریک گفتند و برایش موفقیت های بی پایان در اجرای امور، آرزو کردند.

در اخیر٬ معاون جدید مطابع آزادی، از اعتماد رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ و ریاست جمهوری به خاطر مقرری اش در این پست، تشکر کرد. وی تعهد کرد که در همکاری با رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ و همکاران مطابع آزادی، در راستای بهبود امور این نهاد می کوشد.

کابل/ 24عقرب/ باختر

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۰/۴/۵ - ۱۰:۴
Background image

د قندهار مشهور سندرغاړي سید سرورآغا پر مړینې د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د سرپرست محمد طاهر زهیر د خواشینۍ او ډاډګیرنې پیغام

په خواشینۍ مې خبر ترلاسه کړ چې د قندهار مشهور سندرغاړي سید سرورآغا نن د ورپېښې ناروغۍ له امله له نړۍ سترګې پټې کړې.
ارواښاد سید سرورآغا له همغې ځوانۍ د موسیقۍ هنر ته مخه کړه او په دغه. . .

جمعه ۱۴۰۰/۴/۴ - ۱۰:۳۱
Background image

په بیجینګ کې د افغانستان په سفارت کې فرهنګي خونه پرانیستل شوه

د چین په پلازمېنه بیجینګ کې د افغانستان اسلامی جمهوري دولت په سفارت کې وړمه ورځ د ځانګړیو مراسمو په ترڅ کې د افغانستان فرهنګي خونه پرانیستل شوه.

د فرهنګي خونې د پرانیستو په مراسمو کې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۱:۵۰
Background image

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د فرهنګي میراثونو او تاریخي آبدو ساتنې ته اندېښمن دی

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت مسوولین وايي چې په دغو ورستیو کې وسله وال طالبان د هېواد په یو شمېر سیمو کې مېشت شوي او دوی اندېښمن دي چې طالبان د تېر په څېر فرهنګي میراثونه او تاریخي آبدې. . .

BACK TO NEWS