مراسم افتتاحیه آغاز امور موزیم، آرشیف و کتاب‌خانه جهادی ریاست عمومی حفظ ارزش‌های جهادی برگزار گردید

tawana_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۹:۱۵
Gjgx

یک‌شنبه مورخ(۱۷ شعبان۱۴۴۶) مراسم افتتاحیه امور موزیم، آرشیف و کتاب‌خانه جهادی ریاست عمومی حفظ ارزش‌های جهادی وزارت اطلاعات و فرهنگ در ریاست سمع و بصر این ریاست برگزار شد.

در این مراسم محترم الحاج ملا خیرالله خیرخواه وزیر اطلاعات و فرهنگ، مهاجر فراهی معین امور نشرات، مولو‌ی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر، مولوی محمد یونس راشد معین امور جوانان، روسای ریاست‌های مرکزی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها اشتراک ورزیده بودند.

در آغاز مراسم مولوی ذبیح‌الله نورانی رییس عمومی حفظ ارزش‌های جهادی گزارش سه ماه گذشته را بیان کرده و در مورد پلا‌ن‌های‌ آینده صحبت نموده، افزود: در صد سال گذشته سه امپراتوری بزرگ بر افغانستان حمله کرده‌ که مردم افغانستان در مقابل آنان جهاد کرده‌اند و فداکاری‌ها و قربانی‌های مردم افغانستان باید در صفحات زرین تاریخ ثبت گردد. وی علاوه کرد که ریاست حفظ ارزش‌های جهادی تلاش می‌کنند تا آثاری جهادی، سوانح مجاهدین و تاریخ جهاد را جمع‌آوری و ثبت نمایند که جهت آن در ولایات مختلف آمریت‌ها و مدیریت‌ها ایجاد گردید. وی از مجاهدین خواست تا در جمع‌آوری آثاری جهادی و نوشتن سوانح شهدا همکاری کنند.

سپس محترم الحاج ملا خیرالله خیرخواه وزیر اطلاعات و فرهنگ بیان داشت: خرسند است که در مراسم افتتاحیه اشتراک کرده‌است. محترم خیرخواه علاوه کرد که مسوولان وزارت اطلاعات و فرهنگ با عزم و اراده قوی تلاش می‌کنند تا سوانح شهدا، قربانی‌های آنان و تاریخ جهاد بیست سال گذشته، جهاد در مقابل روس‌ها و انگلیس‌ها را جمع‌آوری نمایند.

محترم خیرخواه علاوه کرد که زنده‌نگهداشتن یاد شهداء مسوولیت همه است. در نوشتن سوانح و قربانی‌های مجاهدین باید دقت و صداقت را در نظر داشته تا با خون شهدا خیانت نشود. حقایق همان‌گونه نوشته شود که صورت گرفته‌است تا به نسل آینده به یادگار گذاشته شود و در این بخش رهبری امارت اسلامی افغانستان حمایت همه‌جانبه می‌کند.

در این مراسم مهاجر فراهی معین امور نشرات گفت: بیست سال قبل آمریکا و متحدانش بر افغانستان حمله کرد که افغانستان تحت اشغال نظامی، اقتصادی و فکری قرار گرفت و مردم افغانستان با امکانات بسیار اندک در مقابل آنان جهاد کردند که به نصرت الله متعال و قربانی‌های مردم آنان شکست خوردند. ریاست حفظ ارزش‌های جهادی تلاش می‌کند تا مستندات زندان‌های بگرام، پلچرخی و زندان‌های ولایات، سوانح شهدا و قربانی‌های آنان را جمع‌آوری کرده و به نسل آینده به میراث گذاشته شود.

وی از مجاهدین خواست تا آثاری جهادی شانرا به این ریاست سپرده تا مصوون بمانند و هم‌چنان نویسندگان، استادان، محصلان و جوانان در جمع‌آوری آثاری جهادی، نوشتن سوانح شهدا و تاریخ و تهیه مستندات همکاری کنند.

هم‌چنان مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر بیان داشت: در گذشته مجاهدین با قربانی‌ و فداکاری جان خویش جهاد کردند و اکنون ما و شما با جمع‌آوری آثاری جهادی، سوانح شهدا و نوشتن تاریخ مسوولیت خویش را انجام دهیم.

قاری محمد یونس راشد معین امور جوانان گفت: نوشتن تاریخ و فداکاری‌های مجاهدین علیه اشغال انگلیس‌ها، روس‌ها، آمریکا و متحدانش مسوولیت دینی و ملی است تا نسل آینده و مسلمانان جهان از فداکاری و قربانی مردم افغانستان و از ظلم و شکست اشغالگران آگاه شوند.

 

۲۰۲۵/۲/۱۶ میلادی 

۱۴۰۳/۱۱/۲۸ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۲:۳۹
Background image

فراغت ده‌ها تن جوان از بخش‌های زبان انگلیسی و برنامه‌های کمپیوتر در لغمان

از مرکز آموزشی رایگان آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان ۷۰ تن جوان از بخش‌های زبان انگلیسی و برنامه‌های کمپیوتر فارغ شدند.
مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۵۵
Background image

توزیع پیام عیدی عالی‌قدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی) در تمام ولایات و برگزاری نشست‌ها جهت تهیه و پخش برنامه‌های عیدی

پیام عیدی عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی در تمام ولایات کشور بر مردم عام، ادارات ملکی و نظامی توزیع گردید و هم‌چنان نشست‌های هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها جهت تهیه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۹
Background image

نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، مسوولان رسانه‌ها و یوتیوبران در بادغیس برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بادغیس نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، مسوولان رسانه‌ها، خبرنگاران و یوتیوبران جهت هماهنگی بیشتر و ترویج ارزش‌های اسلامی و اجتماعی برگزار کرد.
سید. . .

BACK TO NEWS